Sarjassamme mielenkiintoisia yopymispaikkoja:

Viime yon vietin Eagles-moottoripyorakerhon "vajassa" Chesterissa, nurkan takana oli moottoripyorailijoiden kerhopaikka ja iso ravintola.

Se oli mielenkiintoinen ilta. Puuvajassa oli kerrossangyt yhdeksalle ihmiselle, ja sahkovalot ja jopa radio! Vajan lahella oli kaikki tarpeellinen eli vessa ja suihku. Vahan karuja laitoksia ehka, mutta hei, yopyminen oli ilmaista! No, kun olin raikas ja puhdas, oli tietysti aika menna syomaan.

Ravintolasta kuului moka jo kauas ulos. Hirveaa huutamista ja nauramista, valilla kuului vahan musiikkiakin, sitten taas korvat menivat lukkoon kun aanivalli taisi jossain vaiheessa rikkoontua... Kaksimetrisia, satakiloisia, partaisia ja karvaisia aijia koko paikka taynna.

Siina vaiheessa ajattelin, etta olikohan tama nyt virheliike. Miten rauhassa saan yolla olla siina onnettomassa vajassa, jota tuskin saa edes lukkoon? Olisiko sittenkin pitanyt menna sinne hotelliin...

Ja hah.

Muutama partaherra kavi kattelemassa, toivottamassa tervetulleeksi Chesteriin ja kyselemassa muutenkin kuulumisia. Kohta poytaani ilmestyi jo ilmainen olut. Ja kun olin menossa maksamaan ruoka-annostani, kohta sielta mies jo huitoo: etta mita meinasit maksaa, me on jo maksettu ruokasi! Ja tarjoilija nyokkailee, etta tosi on!

No huh huh! Melkoista vieraanvaraisuutta: etta ilmaisen yopymisen lisaksi viela ilmainen ruokakin! Siina vaiheessa jo havetti omat ennakkoluulot... Long live the Eagles!

Illalla oli viela tiedossa huvituksia, kun ravintolan viereisella kentalla oli college-opiskelijoiden beach volley -turnaus. Valmentaja tuli juttusille kun naki, etten ole takalaisia. Hankin on kiinnostunut pyorailysta, mutta vahan pienemmassa mittakaavassa. "I pray that you have a safe trip" eli "Rukoilen etta sinulla on turvallinen matka", sanoi mies lopuksi.

Se oli sydantalammittavaa.

Tanaan olin jo aikeissa jatkaa matkaa, mutta jalat olivat toista mielta: ne sanoivat, etta vapaapaiva olisi nyt tarpeen. En olekaan pitanyt lepopaivaa lahes kahteen viikkoon, joten onhan tuo jo aikakin. Niinpa majoittauduin nyt aamulla vahan parempaan hotelliin (taalla on uima-allaskin) ja aion olla tekematta kerrassa mitaan. No, luen vahasen, ja torkun, ja siina tarkeimmat aktiviteetit.

Saapahan Uljas Mustakin vahan huokaista.